18:30

IFK Åmål P03-04

Referat: Bäckefors IF - IFK Åmål P03-04

Jämn bortamatch
IFK började som vanligt sömnigt och släppte in ett mål i andra minuten efter en långboll från Bäckefors. Efter hand tiden gick började spelet att stämma bättre och IFK skapade flera heta chanser efter fint spel på båda kanterna av yttrarna Jacob och Bilal. Efter ett fint skott av Hassan dök Adrian upp och tog vara på returen och kvitterade.IFK fortsatte att ha spelet och kunde ta ledningen genom en genombrytning av Hassan,ledning 2-1 efter första perioden.Samma matchbild i hela andra perioden,IFK fortsatte att spela bra och skapade många farliga chanser men kunde inte få in bollen. I sista minuten av andra perioden kunde Bäckefors kvittera efter fint spel. I tredje och sista perioden var matchbilden den samma,IFK spelade bra skapade chanser men var ineffektiva,Bäckefors kontringar och anfall togs om hand av försvaret dirigerade av Albin och med god stöttning av defensive mittfältaren Osama.IFK:s hörnor var många och farliga,fint lagda av Abed.I 25:e minuten slog Hassan återigen till genom ett långskott. Bäckefors hade 2 farliga hörnor på slutet men IFK kunde reda ut sista anstormningen och vinna.En riktig lagseger beröm till alla,stabilt försvarsspel,fint spel framåt och framförallt:bra hemjobb av samtliga både anfallare och mittfältare,en skön seger före uppehållet